Innlandet Transport og logistikk AS  

Vi er et nyetablert transportfirma hvor eierne har lang fartstid i bransjen. Vi spesialiserer oss innenfor kran-, maskin-, masse- og langtransport, og vi strekker oss langt for å nå felles mål sammen med kunden. Overfor nye kunder tør vi påstå at Innlandet Transport og logistikk AS vil oppleves som et stabilt og seriøst firma.

Det er erfarne medarbeidere i alle ledd, og en moderne godt utstyrt bilpark som til enhver tid sørger for en trygg og sikker transport.

Vi fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene.

Hos oss samarbeider du direkte med våre trafikk ledere, og med dette ønsker vi å oppnå tillit og trygghet hvor vi til enhver tid er oppdatert på kundens behov.  

Vår målsetting er å tilby privatpersoner så vel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert transporttilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde. 

Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med lokal og nasjonal vareflyt. Det er de varige kundeforhold som er vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd.   

Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at varen kommer helt fram og til avtalt tid, med den beste servicen som er å oppdrive. Materiell, sjåfører og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.